Blog Genel İstanbul İstanbulspor Spor TFF 1.Lig

İstanbulspor Denizlispor Maçı Berabere Bitti Skor 1 – 1

TFF 1. Lig 2021 – 2022 sezonunda İstanbulspor yeşil sahada Denizlispor ile kozlarını paylaştı. Berabere sona eren mücadelede iki ekip de 1’er puanın sahibi oldu. Maç sonucu İstanbulspor 1 – 1 Denizlispor.

İstanbul ekibinin golünü dakika 68’de Melih Kabasakal atar iken Ege takımında ağları sarsan isim dakika 81’de Ömer Şişmanoğlu oldu. İşte İstanbulspor – Denizlispor müsabakasına dair merak edilen tüm ayrıntılar…

İstanbulspor, 14. haftada Denizlispor ile berabere kalarak elde ettiği 1 puan neticesinde total skorunu 20’ye yükseltti.

İstanbulspor – Denizlispor Maçından Dakikalar…

İstanbul ekibi, kendi sahasında dinamik bir oyun sergiledi. İlk yarıda gol sesi gelmezken, dakika 68’de Melih Kabasakal meşin yuvarlağı kale ile buluşturarak takımın ilk sayısına imza attı.

Denizlispor’da Ömer Şişmanoğlu maçın bitimine az bir süre kala dakika 81’de ev sahibi takımın ağlarını sarsmayı başardı. Ege ekibi, böylelikle beraberliği yakaladı. Maç sonucu İstanbulspor 1 – 1 Denizlispor.

İstanbulspor ekibinden Oğuzhan, Emrecan ve Alperen sarı kart görürken Denizlispor’da sarı kart gören oyuncular arasında Onazi ve Ömer Şişmanoğlu yer aldı. Bununla birlikte İstanbul ekibinin hocası Osman Zeki Korkmaz uzatmalar esnasında dakika 90 +2’de kırmızı kart gördü.

Necmi Kadıoğlu Stadı’nda gerçekleşen mücadelede düdüğü çalan isim Cihan Aydın olur iken yardımcı hakem koltuğunda Cemal Alpay ve Murat Şener oturdu.

Müsabakadan İlk 11 Kadroları

İstanbulspor, yeşil sahada Alperen, İbrahim, Oğuzhan, Ologo, Ethemi, Emrecan (dakika 46 – Okan), Topalli (dakika 84 – Berkay), Ali Yaşar, Eslem, Melih Kabasakal (dakika 88 – Cajic) ve Muhammer Sarıkaya (dakika 60 – Ferhat) ile mücadele etti.

Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz önderliğindeki ekibin yedek kulübesinde ise Kağan Miray, Yusuf Ali, Ljubic ve Mertan oturdu.

Denizlispor’un ilk 11 kadrosunda ise Stackhowiak, Ömer Şişmanoğlu, Hakan Çinemre (dakika 8 – Onazi), Mayi (dakika 57 – Mustafa), Oğuz Yılmaz, Gökhan Süzen (dakika 73 – Okan), Schwechlen, Özer, Muhammed, Aissati ve İlhan Depe (dakika 73 – Asım) yer aldı.

Teknik direktör Fatih Tekke, yedek kulübesinde Erdal, Abdülkadir ve Darri ile maçı seyretti.