Genel İstanbul İstanbulspor Spor TFF 1.Lig

İSTANBULSPOR EVİNDE ANKARASPOR’U AĞIRLAYACAK

Yeni yılın ilk maçları bir bir oynanırken sıradaki maç İstanbulspor’un ev sahipliğini üstleneceği İstanbulspor- Ankaraspor maçı olacak. Yarın, 3 Ocak Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan bu karşılaşmayı Caner Ak yönetecek.

TFF 1. Lig 16. hafta maçları kapsamında Ankaraspor’u kendi evinde, sahasında ağırlayacak olan İstanbulspor maç için tüm hazırlıklarını tamamladı. Sürpriz bir durum olmazsa yarın oynayacağı rakip İstanbulspor kadar güçlü olmadığı için ev sahibi takım bu maça kesin gözüyle bakıyor.

İSTANBULDPOR KOLAY BİR 3 PUAN OLSUN İSTİYOR

TFF 1. Lig kapsamında İstanbulspor – Ankaraspor maçı yarın oynanacak. Ev sahibi takım İstanbulspor, 3 puanı almak için varını yoğunu ortaya koyacak. Şu sıralar güzel bir başarı ivmesi yakalayan ve TFF 1. Lig‘de 28 puanla 5. sırada yer alan İstnabulspor bu maçtan alacağı 3 puanı çok istiyor.

Eğer, İstanbulspor bu maçtan galip gelirse lig puanı 28’den 32’ye yükselecek ve bu durumda da hemen Giresunspor’un bir altına yerleşerek 3.lüğüne transfer olmuş olacak. Liderlik yarışına daha da yaklaşmış olan ve her geçen maçta bir adım daha yükseğe tırmanan İstanbulspor bu başarı ivmesini bozmak istemiyor.

Son olarak yine sahasında Adanaspor’u ağırlayan İstanbulspor ekibi maçı son anda kendi lehlerine çevirmişlerdi. Bu maç sonrasında teknik direktörleri Orhan Çıkırıkçı açıklamada bulundu. “Öncelikle Adana Demirspor’a geçmiş olsun diliyorum, önümüzdeki maçlara başarılar diliyorum. İyi bir maç oldu. 1-0 geriye düşmemize rağmen iyi toparlandık. İkinci yarı rakibimiz bir kişi eksik kalınca daha fazla pozisyon bulmaya başladık. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirdik. Son dakikada penaltı ile 3-1 galip geldik. Pazar günü içeride Ankaraspor ile oynayacağız. Onu da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” 

MAÇ NEREDE VE SAAT KAÇTA?

TFF. 1. Lig’in bu haftaki maçlarından biri olan İstanbulspor – Ankaraspor maçı yarın, 3 Ocak Pazar günü saat 16.00’da oynanacak. İstanbulspor’un ev sahipliği yapacağı maç Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında gerçekleşecek.

Maçın hakem koltuğunda ise Caner Ak var. Caner Ak 90 dakikalık sürecek olan bu önemli maçın başlama düdüğünü çalacak. Maç canlı olarak TRT Avaz üzerinden yayımlanacak. İstanbulspor evinde oynanacak olan bu maçtan galip bir şekilde yarılıp liderlik yarışında daha baskın bir rol oynamak istiyor.