Blog futbol futbol haberleri Genel güncel futbol haberleri güncel spor haberleri istanbul İstanbul istanbul spor haberleri İstanbulspor istanbulspor istanbulspor haberleri istanbulspor maç Spor spor haberleri spor toto süper lig Süper lig transfer

İstanbulspor İbrahim Yılmaz’a Güveniyor

Sarı siyahlı kulüp; Süper Lig’in ilk haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Trabzonspor’u konuk etti. İstanbulspor; bu sezon küme düşmesi muhtemel takımlar arasında gösteriliyor. Ağustos ayının ortalarına gelmemize rağmen kadrosunu yalnızca iki oyuncu ile takviye eden İstanbulspor’un işinin zor olduğu konuşuluyor.

Sarı siyahlı kulüp; Trabzonspor maçını Andreas Cornelius ve Stefano Denswil’in attığı gollerle 2-0 kaybetti. Bu durum; İstanbulspor’u yakından takip edenler için kesinlikle sürpriz değildi. Yeni sezona olması gerektiği gibi hazırlanamayan İstanbulspor’un Trabzonspor karşısında bu yenilgiyi alacağı tahmin ediliyordu. Sarı siyahlı kulüp; ligin ikinci haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Herkes, İstanbulspor’un bu maçta yapacaklarını merak ediyor.

İbrahim Yılmaz Takımın Tek Gol Umudu Olarak Sahaya Çıkacak

İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz; takımını sahaya Trabzonspor maçına benzer bir ilk 11 ile sürmeyi düşünüyor. İstanbulspor’un kalesinde yeni transfer Jensen olacak. Defansta Oğuzhan, Okan, Mehmet, Duhan ve Ali forma giyecek. Dörtlü orta sahayı Abazaj, Ferhat, Melih ve Topalli’nin oluşturmaları bekleniyor. İstanbulspor’un forvetinde daha önce de ifade ettiğimiz gibi İbrahim Yılmaz olacak.

İbrahim Yılmaz; hali hazırda zayıf bir kadrosu olan İstanbulspor’un hücumdaki en önemli kozu olacak. Deneyimli golcü; Kayserispor ağlarını havalandırmak istiyor. İbrahim Yılmaz; geçtiğimiz hafta Trabzonspor defans oyuncuları arasında kaybolmuştu. Bu defa aynı hatayı yapmaya niyeti yok! Sonuç olarak, İbrahim Yılmaz’ın iyi bir maç çıkarmak adına bir hayli hırslı olduğunu ifade edebiliriz.

İbrahim Yılmaz İstanbulspor’daki Yedinci Sezonunu Yaşıyor

6 Şubat 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu; 1.84 boyunda olmakla beraber gençlik yıllarında Türkiye U20 milli takımında da forma giymiştir. Genç oyuncu; yıllar içerisinde farklı kulüplerde top koşturduktan sonra 25 Ağustos 2016 tarihinde İstanbulspor’a transfer oldu. 2022 – 2023 sezonu; oyuncunun sarı siyahlı kulüpteki yedinci sezonu olacak.

İbrahim Yılmaz; geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig’in normal sezonunda 34 maçta 2 bin 821 dakika süre aldı. Güzel performansını 16 gol ve dört asist ile süsledi. Buna ek olarak, play-off etabında üç maçta 246 dakika süre aldı. İki gol atıp bir asist yaparak takımının Süper Lig’e yükselmesine büyük katkıda bulundu.

28 yaşındaki oyuncu; daha önce de ifade ettiğimiz gibi altı sezondan bu yana İstanbulspor’da forma giyiyor. Sarı siyahlı kulüp ile bugüne kadar toplam 189 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 53 gol atıp 25 asist yapmayı başardı. Alt liglerin en başarılı golcülerinden birisi oldu. 28 yaşındaki forvetin Süper Lig’de nasıl bir performans göstereceği çok merak ediliyor.

Patrick Ebert Bu Maça İlk 11’de Başlayabilir

Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz; geçtiğimiz hafta sonradan oyuna soktuğu 35 yaşındaki Alman kanat oyuncusu Patrick Ebert’i Kayserispor maçında ilk 11’de sahaya sürebilir.