Blog futbol futbol haberleri Genel güncel futbol haberleri güncel spor haberleri maç sonucu Spor spor haberleri spor toto süper lig Süper lig süper lig haberleri

Süper Lig’de 32. Hafta Maçları Değerlendirmesi

Süper Lig ‘ de 32. Hafta maçları ile heyecan devam ederken açılış maçı Alanya ‘ da alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma ile başladı.

Alanyaspor kendi sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldiği mücadelede sahadan 1 – 0 galip olarak ayrıldılar.

Ligin ikinci günü maçlarında ise 4 karşılaşma birden oynandı. Fatih Karagümrük kendi sahasında Akdeniz ekibi Antalyaspor ile karşı karşıya gelirken Nuri Şahin ve takımı Antlayaspor sahadan 1 – 0 galip olarak ayrıldılar.

Konyaspor kendi sahasında son şampiyon Trabzonspor ‘u konuk ederken sahadan 2 – 1 galip olarak ayrılarak bordo mavili takımın eli boş gönderdiler. Hırvat teknik adamları ile süper lig de henüz galibiyet ile tanışamayan bordo mavili takımdaki düşüş bu haftada devam etti.

Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada başkent te MKE Ankaragücü kendi sahasında taraftarı önünde Kasımpaşa ile 0 – 0 beraberlik ile ayrıldılar.

Günün kapanış maçı ise Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynana karşılaşma ile sona erdi. Sarı lacivertli takım Fenerbahçe ilk yarıda bulduğu goller ile rakibini 3 – 1 mağlup ederek liderlik yarışında rakibi Galatasaray ‘ın arkasından ayrılmadılar.

ALANYASPOR ÖMER ERDOĞAN İLE İLK MAÇINI KAZANDI

Akdeniz ekibi Alanyaspor ‘ da takımın başına yeni getirilen Ömer Erdoğan takımı ile çıktığı ilk maçında sahadan 3 puan ile ayrıldılar.

Ligde kalma umutları tükenen rakibi Ümraniyespor ‘u ilk yarıda 4’ dakikada Koka’ nın tek golü ile deviren Alanyaspor alt sıralarda aldıkları 3 puan ile nefes aldılar.

ALT SIRALARDA KÜME’DE KALMA YARIŞI DEVAM EDİYOR

Süper lig de şampiyonluk yarısı kadar alt sıralarda ki küme de kalma mücadelesi de nefes kesiyor.

Fatih Karagümrük kendi sahasında kümede kalma hattına yaklaşan Akdeniz ekibi Antalyaspor ile karşı karşıya geldikleri mücadele de 1 – 0 mağlup olarak ayrıldılar. Nuri Şahin ve takımı Antalyaspor oldukça önemli bir 3 puan ile haftayı tamamlarken alt sıralarda da nefes almış oldular.

Alt sıraları ilgilendiren bir diğer karşılaşmada ise gol sesi çıkmazken puanlar bölüşüldü. Başkent ekibi MKE Ankaragücü kendi sahasında konuk ettiği rakibi Kasımpaşa ile 0 – 0 ‘ lık golsüz beraberlik ile ayrılarak büyük bir fırsatı da kaçırdılar.

Daha etkili olan başkent ekibi girdiği pozisyonları gole çeviremeyince kendileri adına önemli bir 2 puan bırakırken, Kasımpaşa ile oldukça önemli 1 puanı aldı.

FENERBAHÇE SİVAS’TA 3 PUANI 3 GOL İLE ALDI

Sarı lacivertli takım Sivas deplasmanın da Ferdi ‘nin yıldızlaştığı karşılaşmada rakibini ilk yarıda buluğu 3 gol ile 3 – 1 mağlup ederek haftayı kayıpsız geçtiler.

Şampiyonlukta ki en büyük rakibi Galatasaray ‘ı takip etmeye devam eden sarı lacivertli takım Beşiktaş derbisi öncesinde oldukça rahatlayarak psikolojik üstünlüğü ellerine aldılar.