Blog Genel İstanbul İstanbulspor Spor

İstanbulspor’dan Kendi Sahasında Mağlubiyet; 1-0

TFF 1. Lig’in beşinci haftasında İstanbulspor ile MKE Ankaragücü aynı sahada buluştu. İstanbul ekibinin ev sahibi olduğu karşılaşma çetin bir mücadeleye sahne oldu.

Karşılaşmada tek gol sesi duyulurken bu gol sesinin sahibi Ankara ekibi oldu. Karşılaşma 1-0 skoruyla sonlanırken İstanbulspor, ligdeki üçüncü mağlubiyetini almış oldu. Geçtiğimiz hafta ki galibiyetin ardından hanesine puan ekleyemeyen ekip, toplamda 3 puana sahip olurken Ankaragücü, ligdeki üçüncü galibiyetini almış oldu.

2 beraberliği ile toplamda 11 puana sahip olan Ankara ekibi, sıralamada kendisine 3. Sırada yer bulurken İstanbul ekibi 18. Sırada kendisine yer buldu. Nefes kesen mücadele, Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanırken karşılaşmanın hakemliklerini Kutluhan Bilgiç, Baran Eraslan ve Muhammet Yumak üstlendi.

İlk Yarıda Gelen Gol Sesi Maçın Sonucunu Belirledi

İstanbulspor maçta hakim olan isim olsa da kalesinde gol sesi duymaktan kurtulamadı. 42. Dakikada Eren Derdiyok’tan gelen gol sesi ile skor tablosundaki eşitlik bozuldu ve Ankaragücü ekibi bir adım öne geçti.

Aradaki farkı arttırmaya izin vermeyen İstanbul temsilcisi ise gol sesi yakalayamadı ve mücadele 1-0 skoruyla son buldu. Toplamda 5 sarı kart gören 90 dakikada, İstanbul ekibinden 2 isme sarı kart gitti.

62. Dakikada İbrahim Yılmaz ve 82. Dakikada Ali Yaşar, İstanbulspor ekibinden sarı kart gören isimler oldular. Murat Uçar, Nadir Çiftçi ve Abdullah Durak ise Ankara ekibinden sarı kart gören isimler oldu.

İstanbulspor’un Kendi Sahasında Formasını Terleten İsimler

Penaltıdan gelen gol sesiyle mağlubiyet yaşayan İstanbulspor’un beşinci hafta mücadelesinde formasın terleten isimler şu şekildeydi;

İstanbulspor: Alperen Uysal, Muammer Sarıkaya (Dk. 62 Berkay Görmez), Kağan Bağış (Dk. 46 Mertan Caner Öztürk), Ethemi (Dk. 62 Erdem Seçgin), Etoga, Melih Kabasakal, Cajic (Dk. 77 Emir Kaan Gültekin), İbrahim Yılmaz, Emrecan Uzunhan Oğuzhan Berber, Ali Yaşar

MKE Ankaragücü: Akın Alkan, Erdem Özgenç, Pinto, Abdullah Durak (Dk. 88 Zahid), Murat Uçar (Dk. 87 Chahechouhe), Ariyibi (Dk. 72 Geraldo), Sinan Osmanoğlu, Ali Kaan Güneren, İshak Çakmak, Eren Derdiyok (Dk. 55 Nadir Çiftçi), Yusuf Abdioğlu