Blog futbol futbol haberleri Genel güncel futbol haberleri güncel spor haberleri istanbul spor haberleri Spor spor haberleri spor toto süper lig Süper lig

Alanyaspor – MKE Ankaragücü Maçının Biletleri  Satışta

Spor Toto Süper Lig 2022 – 2023 sezonunun 6. haftasında Corendon Alanyaspor, MKE Ankaragücü ile mücadele edecek. Son 4 haftadır zafer sevinci yaşayamayan Akdeniz ekibi, Başkent temsilcisini mağlup etmek için çalışmalara başladı. Futbolseverlerin merakla beklediği Corendon Alanyaspor – MKE Ankaragücü maçının biletleri PassoLig sistemi üzerinden satışa sunuldu. İşte Turuncu Yeşilli ekibin Süper Lig mücadelesine dair merak edilen tüm ayrıntılar…

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig 2022 – 2023 sezonunun 6. hafta maçları kapsamında MKE Ankaragücü ile Kırbıyık Holding Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Turuncu Yeşilli ekip, ilk hafta harici galibiyet sevinci yaşayamadı. Akdeniz ekibinin taraftarları, bu hafta oynanacak mücadelede Başkent temsilcisine karşı 3 puanı elde etmeyi istiyor.

Alanyaspor – MKE Ankaragücü Bilet Fiyatları

Corendon Alanyaspor – MKE Ankaragücü mücadelesi 9 Eylül Cuma günü saat 20.00’da oynanacak. Maç, Kırbıyık Holding Stadyumu’nda gerçekleşecek. PassoLig üzerinden satışa sunulan bilet fiyatları aşağıda sıralandığı gibidir.

Corendon Alanyaspor – MKE Ankaragücü maçının biletleri:

  • Misafir Tribünü için maç bileti 50 TL
  • Kuzey Tribünü için maç bileti 40 TL
  • Güney Tribünü için maç bileti 40 TL
  • MaratonTribünü için maç bileti 75 TL

Karşılaşmayı seyretmek isteyen futbolseverler, Corendon Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi aracılığıyla, Passo mobil uygulaması ya da www.passo.com.tr üzerinden bilet satın alımı yapabilir. Bunun yanı sıra maç günü olan 9 Eylül Cuma bilet satın almak isteyen taraftarlar için stadyumda passolig ofis gişeleri hazır ve açık olacak.

Alanyaspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Corendon Alanyaspor – MKE Ankaragücü maçının hakemi belli oldu. 9 Eylül Cuma günü saat 20.00’da gerçekleşecek olan karşılaşmada start düdüğünü çalacak isim Mert Güzenge oldu.

Turuncu Yeşilli ekip, Süper Lig’de şimdiye dek 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile totalde 5 puana ulaştı ve Kasımpaşa’nın ardından 1 puan fark ile 13. olarak konumlanmış durumda.

Akdeniz ekibinin futbolcuları şimdiye dek rakip ağları 8 kez sarsarken kendi kalelerindeki 9 gole mani olamadı. Corendon Alanyaspor taraftarları, Başkent temsilcisi ile gerçekleşecek maçta zafer sevinci yaşamayı istiyor.