Blog fenerbahçe futbol futbol haberleri Genel güncel futbol haberleri güncel spor haberleri İstanbul istanbul spor haberleri Spor uefa avrupa ligi

Fenerbahçe Rennes Karşısında Oynayacak

Sarı Lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi maçları kapsamında Rennes’e konuk olacak. Fransa deplasmanından galibiyet ile dönmeyi isteyen Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta aldığı zafer performansını bu hafta da sürdürmek üzere kararlı. Kanarya’nın hedefinde grubu lider bitirerek avantaj sahibi olmak var. Taraftarların merakla beklediği Fenerbahçe – Rennes maçı hangi gün saat kaçta oynanacak?

Kanarya, UEFA Avrupa Ligi B grubu içerisinde ilk maçını Dinamo Kiev’e karşı oynayıp 2 – 1 galibiyet almıştı. Fransız ekibi de AEK Larnaca’ya karşı oynamış ve 2 – 1 zafer ile ilk maçını noktalamıştı. Grup içerisinde 3 puana sahip olan Rennes ve Fenerbahçe’yi henüz hiç puan alamayan AEK Larnaca ve Dinamo Kiev takip ediyor.

Fenerbahçe – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Kanarya taraftarları, nefeslerini tutarak FenerbahçeRennes maçını bekliyor. Maçın saat kaçta başlayacağı ve hangi kanaldan takip edileceği futbol severler tarafından araştırılıyor.

Sarı Lacivertli takım, UEFA Avrupa Ligi kapsamında B grubundaki ikinci mücadelesini Fransız takımına karşı Roazhan Park’ta verecek. Karşılaşmada start düdüğünü çalacak isim deneyimli hakem Aleksei Kulbakov olacak.

Fenerbahçe – Rennes maçı 15 Eylül Perşembe günü saat 20.00’da oynanacak. Futbol severler, kritik Avrupa mücadelesini Exxen üzerinden naklen canlı olarak takip edebilecek.

Teknik direktör Bruno Genesio ve öğrencileri, kendi sahalarında gerçekleşecek maçı galibiyet ile noktalamayı istiyor. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe ise zafer konusunda kararlı.

Fenerbahçe – Rennes Maçında Muhtemel 11

Sarı Lacivertli ekip, Fransa deplasmanında Gustavo – Serdar, Enner Valencia, Attila Szalai, King, Luan, King, Ferdi, Emre, Arao, Lincoln ve Crespo ilk 11’i ile oynayabilir. Kalede Altay’ın olacağı öngörülüyor.

Fransız takımının muhtemel ilk 11 kadrosunda ise Gouir, Mandanda, Sulemana, Traore, Terrier, Theate, Majer, Rodon, Tait, Truffert ve Ugochukwu yer alıyor.

Kanarya, şimdiye dek Rennes karşısında 247 kez Avrupa’da mücadele etti. Türkiye temsilcisi, bu karşılaşmaların 91’inde galibiyet sevinci yaşarken 53 kez beraberlik bozulmadı. Fransız ekibi ise Fenerbahçe karşısında 103 sefer zafer elde edebildi.

Sarı Lacivertli oyuncular, Avrupa mücadelelerinde meşin yuvarlak ile rakip ağları tam 314 kez havalandırmayı başardı. Buna karşılık kendi filesindeki 359 gole mani olamadı.