İstanbulspor
İstanbul İstanbulspor

Aldin Cajic Türkiye İle İlgili Konuştu

TFF 1.Lig ekiplerinden İstanbulspor takımının Beşiktaş’tan kiraladığı Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Aldin Cajic gündemle ilgili ve Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bir gazeteye konuşan 27 yaşındaki oyuncu korona virüs sürecinde yaşadıklarını ve kendisi ile ilgili çıkan haberler hakkında konuştu.

Cajic Türkiye Dünyanın En Güçlü Ülkesi

İstanbulspor forması giyen Aldin Cajic korona virüs sürecinde Evdekal çağrısına uyarak evde kaldığını ve bol bol spor yaptığını söyledi. Evde kalmanın sporcular için çok zor olduğunu onların sahada maç yapmaya alışkın olduklarını belirten oyuncu bu günlerin geride kaldığını söyledi.

Cajic yurtdışına çıkamadığı için ailesinin yanına gidemediğini belirten oyuncu ailesini çok fazla özlediğini ifade etti. Bosnalı oyucu pandemi sürecinde maçların seyircisiz oynanmasını avantaja çevirebileceklerini söyledi.

Genç oyuncu İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke’nin onlar için çok önemli biri olduğunu ve her zaman oyuncularının yanında olduğunu belirtti. Cajin onun talkımında olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Üç sezondur İstanbulspor’da forma giydiğini ve kulüp başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlunun kendisi için bir baba gibi olduğunu ve onunla çok iyi bir ilişkisinin olduğunu belirtti.

Güncel Yazılar: